Lær Alt Du Kan Om Gjeldskonsolidering

Å løse problemet med overveldende utestående gjeld kan noen ganger virke som en umulighet. Imidlertid, så lenge du tar deg tid til å lære deg selv om gjeldskonsolidering og konsepter, er det virkelig håp. Fortsett å lese for å finne ut hva du skal se etter og hva du kan gjøre for å sikre en lovende økonomi i morgen.

Hvis du tror du har et gjeldstrostfirma som du vil samarbeide med, må du slå dem opp på Better Business Bureau. Du bør kunne se forbrukeranmeldelser, som vil hjelpe deg med å avgjøre om du virkelig vil gjøre forretninger med dem eller ikke. Selv om du gjør et enkelt søk på nettet etter selskapets navn, kan det komme litt nyttig informasjon.

Konsolider alle kredittkort med høy rente på ett kredittkort med et rimelig rentenivå. Hvis du har flere kort over 20% rente, betaler du altfor mye. De pengene som går til renter kan hjelpe deg med å betale den gjelden! Pluss flere kort betyr flere minimumsbetalinger. Det er best å angripe ett kort alene hvis du kan.

Prøv å bruke en gjeldskonsolideringstjeneste for å betale ned gjelden din. Når du ser etter en, må du sørge for at de ikke tar høye avgifter. Du kan ta kontakt med et lokalt forbrukerbeskyttelsesbyrå som din lokale BBB. Du må kanskje gjøre ofre ved å bruke ekstra kredittlinjer og skade kredittvurderingen din, men de kan hjelpe deg med å få gjelden din betalt. De krever vanligvis en enkelt månedlig betaling.

Finn ut om rådgiverne i et gjeldskonsolideringsfirma jobber med provisjon. De som ofte har baktanker. Du kan bli bedt om å få en bestemt type tjenester som ikke nødvendigvis er til din beste interesse. Noen som ikke jobber med en kommisjon, er mer sannsynlig å se på hele bildet og finne ut hva som er best for dine behov.

Prøv å betale gjelden din med et kredittkort. Søk om et kredittkort uten interesser, og bruk det til å betale til kreditorene dine. Betal minimumsbeløpet på kredittkortet ditt en gang i måneden. Dette er en god måte å kjøpe mer tid på å betale gjelden din.

Fortell kreditorene dine om du jobber med kredittrådgivere eller et gjeldskonsolideringsfirma. De bestemmer seg kanskje for å jobbe direkte med deg i stedet for å spare penger. Mer enn sannsynlig vil de ikke vite det alene, så sørg for at de vet det foran. Å vite at du prøver å gjøre ting bedre kan hjelpe saken din.

Hvis du eier et hjem, kan det være lurt å vurdere å refinansiere hjemmet ditt og ta kontanter og betale deg selv uten gjeld. Prisene er lave, så det er den beste tiden å konsolidere det du skylder på denne måten. Du kan bli overrasket over hvor lav husbetalingen din også vil være.

Hvis du sliter med tilsynelatende uoverstigelig gjeld, er du ikke alene. Men du bør også innse at det virkelig er muligheter for gjeldskonsolidering som kan hjelpe mye. Heldigvis har rådene ovenfor vist deg hva du skal beskytte deg mot og hva du skal se etter når du tar denne typen økonomiske beslutninger.